Nu cred sa existe persoana , indiferent de varsta , care sa nu-si doresca sa fie acolo unde povestile Disney prind viata.Fara sa o exprime, adolescenti sau cei trecuti de prima tinerete, toti  visam ca macar o data sa-i trecem pragul si sa redevenim , pentru o clipa, copilul fascinat de fabuloasele personaje
Disney.
Dar cum totdeauna povestile incep cu cei mici, ei sunt aceia care fac calatoria pe taramul magic al lumii Disney sa fie si sa ramana una memorabila.Incercati si veti trai cu siguranta unele dintre cele mai frumoase momente alaturi de cei dragi.    
Pentru a vea insa parte de aceste clipe minunate trebuie sa organizam deplasarea cat mai optim.In acest sens ne-am propus sa va oferim cateva informatii utile precum si cateva sugestii care, speram noi, va vor ajuta as alegeti corect.
O excursie la Disneyland Paris include in mod obligatoriu transport, cazare si bilete de intrare in parc.Fiind elemente strict tehnice le vom detalia pe rand fara insa a face referire la costuri intrucat acestea sunt variabile si fac obiectul deciziilor Dvs.
Transport
Zboruri directe catre Paris sunt zilnice, mai multe curse pe zi, operate atat de companiile de linie(Tarom si Air France) cat si de cele low-cost(Blue Air si Wizzair).Companiile de linie opereaza pe aeroportul Charles de Gaulle iar cele low-cost pe aeroportl Beauvais.
Din aeroportul Charles de Gaulle la Disneyland se poate ajunge cu trenul rapid TGV. Durata este de aproximativ  10 minute iar biletul costa aprpximativ 23 de euro/adult  si 10 euro/copil intre 3 si 11 ani.Tot din aeroportul Charles de Gaulle exista curse regulate de autobus (Vea Navette) , durata fiind de aproximativ 60 minute.
Plecari din aeroportul Charles de Gaulle (Terminalele 2E/F) intre 09.00 am si 07.50 pm sau din Terminalul 1 intre 09.55 am si 06.20pm.Returul de la Disney catre aeroportul Charles de Gaulle (Terminalele 2E/F si Terminalul 1) intre 06.30 si 07.40 pm.
Tot din aeroportul Charles de Gaulle poate fi luata RER B pana la statia Chatelet les Halles iar de aici RER A pana la Marne la Valle, statia amplasata langa Disneyland.
Cea mai comoda si eleganta metoda de transport este transferul privat care, in cazul unei familii sau a unui grup de prieteni, poate fi o solutie foarte rezonabila ca pret( 150 euro/dus-intors/2 adulti + 1 copil)
Aeroportul Beauvais este pozitionat departe fata de Disneyland.Cei 126 km fac ca transportul public pana la parc sa fie dificil si sa implice un consum mare de timp.
Recomandam transferul privat.
Cazare
Serviciile de cazare le vom incadra in  doua categorii:
1. Cazare la hotelurile tematice Disney
( Disneyland Hotel, New York ,Cheyenne, Santa Fe, Sequoia Lodge, Newport Bay Club, Davy Crockett Ranch)
2. Cazare la hoteluri afiliate Disney, amplasate in apropierea parcului (Radisson SAS Hotel, Vienna International Dream Castle Hotel,Vienna House Magic Circus,  MyTravel's Explorers Hotel)
Ofertele pentru hotelurile tematice Disney includ servicii de cazare cu mic dejun sau demipensiune(mic dejun si cina) precum si bilete de intrare in ambele parcuri: Disney & Universal, conform numarului de innoptari; Avantajele efectuarii rezervarilor la aceste hoteluri constau in: proximitatea fata de intrarea in parc(parte din ele necesita totusi transfer ,gratuit, cu autobusul ) , intrarea in parc cu o ora inainte de accesul general(nefiind insa in functiune toate  atractiile din cadrul parcurilor), tarife promotionale pentru anumite perioade din an;
Hotelurile afiliate Disney pot fi o solutie uneori mai ieftina sau o alternativa in perioadele foarte aglomerate.Acestea sunt amplasate la 15-20 minute fata de intrarea in Disney iar transferul este asigurat gratuit(tur-retur) dupa un anumit program pus la dispozitie de fiecare hotel in parte.In situatia in care optati pentru un astfel de hotel, biletele de intrare in parc vor fi achizitionate separat.
Accesul in Disneyland
Biletele de intrare in Disneyland  pot fi cumpartae pentru una sau mai multe zile, pentru unul sau ambele parcuri. Tarifele variaza in functie de perioada in care veti dori sa calatoriti. Agentia noastra va poate pune la dispozitie oferta pentru bilete la tarife negociate.
Aplicatia oficiala Disneyland Paris va pune la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie: harta parcului, detalii pe sectiuni, timpi medii de asteptare pentru fiecare atractie, programul paradelor si spectacolelor , locurile si orele de intalnire cu personajele Disney, amplasarea resaurantelor in incinta parcului si posibilitatea de a face rezervare; Puteti descarca aplcatia din  App Store sau Google Play
Nu trebuie ratate parada personajelor Disney este la ora 17:30 si focul de artificii de la sfarsitul programului.
Si daca tot ajungeti in zona iar doamnele vor sa-si ia bilet de voie, recomandam o vizita la outlet-ul Val D’Europe amplasat la o statie de metrou fata de Disney.
Vizita la Dineyland poate fi realizata si in cadrul unui sejur la Paris.Din centrul Parisului se ajunge foarte facil cu RER linia A cu oprire in statia Marne-la-Vallee-Chessy.Durata nu depaseste 35 minute pe sens iar costurile biletelor(informativ) sunt 7,5 eur/adult si 3,5 euro/copil.
Vreti sa mergeti la Disneyland Paris? Contactati-ne si va vom oferi cele mai bune solutii.